Onze missie

Onze missie

Shell TapUp heeft één missie: de energietransitie versnellen door alternatieve brandstoffen op bedrijfslocaties te leveren.

De wereld om ons heen verandert, zeker als het om mobiliteit gaat. Een gedeelde taxirit bestellen via een app, volledig elektrisch rijden, zelfrijdende auto’s en stedelijke milieuzones; het zijn alle vier voorbeelden van de grote veranderingen die momenteel plaatsvinden. Technologie en duurzaamheid, hand in hand, bieden nieuwe oplossingen om onze samenleving duurzamer te maken.

Dat willen wij ook! Bij Shell TapUp willen we de energietransitie versnellen door alternatieve brandstoffen op locatie te leveren. Hierdoor zijn deze sneller en makkelijker beschikbaar. We geloven hierbij sterk dat service en innovatie hand in hand gaan. Tanken doe je niet meer zelf; brandstof laat je bezorgen. ‘Fueling as a service’ noemen we dat. En omdat de brandstoffen die we je brengen steeds schoner en duurzamer worden, maken we hiermee een blijvend impact op onze maatschappij. Vandaar onze belofte: Shell TapUp, Fueling Impact!

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Vandaag leveren we voornamelijk diesel en GTL. We compenseren zelf onze CO2 uitstoot en komen elke dag een stapje dichterbij nieuwe energieën.

Technologie

Technologie

Onze operatie wordt gebouwd op technologie waarmee we versneld kunnen opschalen naar meer voertuigen en nieuwe servicegebieden

Service

Service

Onze bedrijfscultuur is een servicegerichte cultuur. We leveren meer dan alleen brandstof, wij ontzorgen onze collega's en onze klanten.

Ons team

Shell TapUp is een succesvolle corporate start-up, op jacht naar een versnelling van de energietransitie. Wat begon met een handjevol mensen en een droom, is uitgegroeid tot een gedreven team van bijna 30 bevlogen mensen.

We hebben onze wagens zelf ontwikkeld, houden ons bezig met de ontwikkeling van onze digitale architectuur en sourcen naar nieuwe alternatieve brandstoffen. Maar bovenal, zijn we dagelijks bezig om onze dienstverlening aan onze klanten te verbeteren. En dat is mensenwerk: Onze Mobile Service Champions en Service Experts staan dagelijks klaar om het leven van onze klanten makkelijker te maken.

Meet the team

De mensen achter Shell TapUp

Wij zetten een extra stap, zodat onze klant die niet hoeft te zetten Merel Vis, Customer Experience Manager Shell TapUp