Over Shell TapUp

Bekijk vacatures

Onze missie

Shell TapUp heeft één missie: alternatieve brandstoffen versneld bereikbaar maken voor iedereen

De wereld om ons heen verandert, zeker als het om mobiliteit gaat. Een gedeelde taxirit bestellen via een app, volledig elektrisch rijden, zelfrijdende auto’s en stedelijke milieuzones; het zijn alle vier voorbeelden van de grote veranderingen die momenteel plaatsvinden. Technologie en duurzaamheid, hand in hand.

Dat willen wij ook! Bij Shell TapUp willen we de energietransitie versnellen door alternatieve brandstoffen op locatie te leveren. Hierdoor zijn deze sneller en makkelijker beschikbaar. Door onze digitale aanpak zijn we in staat om flexibiliteit te brengen in een wereld die van nature vast en statisch is. Een flexibele infrastructuur voor een steeds veranderende wereld. Daar gaan we voor!

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Vandaag leveren we benzine, diesel en GTL. Elke dag komen we een stapje dichterbij een nieuwe alternatieve brandstof

Technologie

Technologie

Onze operatie wordt gebouwd op technologie waarmee we versneld kunnen opschalen naar meer voertuigen en nieuwe servicegebieden

Service

Service

Onze bedrijfscultuur is een servicegerichte cultuur. We leveren meer dan alleen brandstof, wij ontzorgen onze collega's en onze klanten.

image 1 image 2
image 3

Ons team

Shell TapUp is een succesvolle corporate start-up, op jacht naar een versnelling van de energietransitie. Wat begon met een handjevol mensen en een droom, is uitgegroeid tot een gedreven team van bijna 30 bevlogen mensen.

We hebben onze wagens zelf ontwikkeld, houden ons bezig met de ontwikkeling van onze digitale architectuur en sourcen naar nieuwe alternatieve brandstoffen. Maar bovenal, zijn we dagelijks bezig om onze dienstverlening aan onze klanten te verbeteren. En dat is mensenwerk: Onze Mobile Service Champions en Service Experts staan dagelijks klaar om het leven van onze klanten makkelijker te maken.

Meet the team

De mensen achter Shell TapUp

Bekijk
Wij zetten een extra stap, zodat onze klant die niet hoeft te zetten Merel Vis, Customer Experience Manager Shell TapUp

VACATURES

Mobile Service Champion

Elke dag onze klanten bedienen!

Lees meer

CONTACT

ADRES

Shell TapUp B.V.
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

BEDRIJFSINFORMATIE

KvK nummer: 59900857

BTW nummer: NL853687468B02

IBAN: NL95CITI0266074677

BIC: CITINL2X

CONTACT

service@shelltapup.nl

www.shelltapup.nl

010-310 0842