Uitbreiding van de Shell TapUp vloot: welkom Duco!

Stacey Monteiro (MSC), september 2018

contact

Vragen over Shell TapUp?

  • Group uitbreiding van Shell TapUp vloot
  • Group nieuwe servicegebieden
  • Group blije klanten

Shell Tapup groeit met de focus op de zakelijke markt

Welkom Duco!

Terwijl in augustus de mussen van de daken vielen en heel Nederland zich op tropenrooster bevond, heeft het team van Shell TapUp aan een bijzondere uitbreiding gewerkt: de komst van de nieuwste wagen uit de vloot.

Zoals inmiddels bekend zijn onze wagens Chuck, Jessica en Letti elektrische voertuigen die zich eenvoudig door de binnenstad van Rotterdam bewegen en zakelijke wagenparken efficiënt voltanken wanneer het hen uitkomt.

Onze ambitie is het om zo snel mogelijk de snelwegen te trotseren en nieuwe servicegebieden te bedienen. Vanuit onze workshop in Rotterdam hebben we daarom een nieuw voertuig ontwikkeld waarmee we grotere afstanden kunnen afleggen en hiermee ons bereik kunnen vergroten. Goed nieuws dus voor de bedrijven die in Zuid-Holland hun wagenpark of distributiecentrum hebben gevestigd. Wij komen naar jullie toe!

Onze Mobile Service Champions die op onze wagens rijden zijn ook heel blij met de komst van Duco.

Stacey Monteiro: ‘Acht uur aan één stuk door achter een computer zitten is niks voor mij. De diversiteit en variatie binnen dit bedrijf heerst in ons midden. Wie even nadenkt, beseft dat een werkdag bij Shell TapUp nooit hetzelfde is. Ik ben begonnen als Service Expert om te fungeren als rechterhand van de Mobile Service Champion en werd vervolgens opgeleid tot MSC. Nu heb ik mijn ADR* certificaat en leid ik zelf nieuwe collega’s op. Afgelopen week heb ik Duco mogen ontmoeten. Dit monster is onze nieuwste aanwinst naast drie elektrische binnenstadwagens. Het is letterlijk een eer om deel te mogen uitmaken van deze hele nieuwe manier van tanken. Met Duco kunnen we meer klanten helpen met productiever werken en schoner rijden.’

*Het ADR diploma is een Europees erkend vakbekwaamheidsbewijs om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren binnen Europa

Met Duco kunnen we meer klanten helpen met productiever werken en schoner rijden Stacey Monteiro, Mobile Service Champion

Meer informatie?

Klik op de contact button