Shell TapUp staakt activiteiten in Nederland

Shell TapUp, maart 2020

NL staakt

NL staakt

  • Group 2016-2020
  • Group innovatie voorop
  • Group concept leeft voort

Shell TapUp is vier jaar geleden opgericht om een flexibele, digitale infrastructuur voor de bezorging van brandstoffen te creëren. Het bedrijf levert brandstoffen bij zakelijke klanten op locatie als hun wagenpark stilstaat. Dit bespaart klanten tijd, geld en uitstoot van lokale emissies en CO₂. De afgelopen jaren is het concept succesvol uitgerold in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

In Nederland werken we sinds het begin aan nationale goedkeuring voor onze activiteiten, zodat we onze diensten overal op eenzelfde wijze mogen aanbieden. Omdat het nog lange tijd kan duren voordat hierover formele duidelijkheid komt, staakt Shell TapUp de activiteiten in Nederland. In het buitenland gaan we door met onze dienstverlening.

We willen graag iedereen bedanken die betrokken is geweest bij de startfase van Shell TapUp in Nederland. Dankzij het vertrouwen van onze klanten en het pionierswerk van medewerkers en leveranciers is het mogelijk geworden om brandstoffen op grote schaal en op een servicegerichte manier naar klanten te brengen. Daar zijn we heel trots op!