De 9 voordelen van Shell TapUp voor jouw organisatie

Shell TapUp, november 2018

Gratis berekening

Bereken direct je voordeel

  • Group Efficiëntere operatie door Shell TapUp

Maak kennis met Shell TapUp

De voertuigen in je wagenpark aftanken kost jouw organisatie tijd, geld en kilometers op de weg. Maar wat als de brandstof naar jou toe komt, in plaats van andersom? Maak kennis met Shell TapUp. Als eerste bedrijf in Nederland tanken wij wagens af op jouw locatie, wanneer jij maar wilt. En dat levert veel voordelen op.

1. Duurzame brandstoffen

Shell TapUp wil alternatieve brandstoffen versneld bereikbaar maken voor iedereen. Daarom tanken we naast benzine en diesel ook HVO en GTL. Dat is gemaakt van aardgas en verbrandt schoner dan normale diesel uit aardolie. Ook werken we er hard aan om binnenkort andere duurzamere brandstoffen te leveren, zoals biobrandstof. We denken graag met je mee over je duurzaamheidsmissie op de lange termijn. De wagens van Shell TapUp rijden zelf natuurlijk ook elektrisch of op de schonere brandstof GTL.

2. Minder kilometers op de weg

De tankwagen van Shell TapUp komt naar jouw locatie(s) toe. Hierdoor maken je medewerkers minder kilometers op de weg: omrijden voor een tankstation hoeft immers niet meer. Niet alleen levert dit je een geldbesparing op, het is ook nog eens beter voor het milieu. Shell TapUp werkt volledig digitaal, dus je hebt altijd inzicht in de tijd- en kilometerbesparing die onze dienstverlening oplevert.

3. Shell TapUp komt wanneer het jou schikt

Shell TapUp is als een kameleon: we passen het tankproces naadloos op jouw operatie aan. Als het goed is, merk je alleen aan de volle tanks dat we langs zijn geweest. Dagelijks, eens per twee dagen of wekelijks? De servicemedewerkers van Shell TapUp komen wanneer jouw organisatie daar behoefte aan heeft. Heb je onverwachts meer brandstof nodig? Geen probleem, dan komen we met een extra tankwagen of maken we een extra rit. Zo staan jouw wagens nooit stil.

Shell TapUp is een kameleon: we passen het tankproces naadloos aan op je operatie Shell TapUp

4. Slimme oplossingen voor toegang

Shell TapUp heeft slimme oplossingen om bij de tank van jouw auto’s te komen. Er hoeft dus niemand van je organisatie aanwezig te zijn als we langs komen. Van tevoren spreken we af hoe onze chauffeur toegang tot de brandstofklepjes krijgt.

5. Je wagens worden veilig volgetankt

Samen met jou kijkt Shell TapUp naar een geschikte en veilige tankplek op je terrein. Onze goed getrainde chauffeurs tanken je voertuigen op een schone en veilige manier. Wordt er toch iets gemorst? Dan vallen de druppels op de absorptiematten die we standaard onder de auto’s leggen. Zijn er putten binnen het tankgebied, dan dekken we die af. Voor de zekerheid nemen we ook altijd de juiste schoonmaakmiddelen mee.

6. Facturen ontvang je automatisch

De transactieoverzichten en facturen ontvang je automatisch en kunnen zelfs geïntegreerd worden in jouw systeem. Dat betekent dus geen gedoe met tankpassen en bonnetjes én minder kans op fraude.

7. Een flinke tijd- en geldbesparing

Shell TapUp tankt jouw voertuigen als ze stilstaan. Medewerkers hoeven dus geen tankbeurten meer in te lassen. Per tankbeurt levert dat een tijdwinst op van 15 tot 30 minuten. Bovendien: de logistieke uitdaging van tankbeurten inplannen is weg, je personeel kan efficiënter werken en je houdt meer tijd over voor de klant. Kortom: Shell TapUp levert een stevige tijd- én geldbesparing op.

8. Demonstratie voor je hele operatie

Shell TapUp heeft een primeur te pakken. We zijn het eerste bedrijf in Nederland dat bij je langskomt om te tanken. Misschien heb je vragen over de logistiek, veiligheid of brandstoffen die we tanken? Kom maar op! Nog voordat je een offerte aanvraagt komen wij bij je langs om al je vragen te beantwoorden én een demonstratie te geven van onze dienstverlening.

9. Proefperiode van één maand

Ga je met ons in zee? Dan biedt Shell TapUp je een proefperiode aan van één maand. Zo kun je eerst ervaren hoe het is om met Shell TapUp samen te werken.

Tanken op locatie
Tanken op locatie

ik wil weten wat mijn voordeel is